Родителство

Многократни пелени

Защо избрахме многократните пелени и нашият опит с тях?


baby cloth diaper

Още докато бях бременна обмислях да използваме многократни пелени, но съпруга ми не беше убеден. Реших, че ще ми е трудно да го обедя и дори не опитах. Покрай мен имах две приятелки с опит в използването на многократни пелени. Един ден след като изхвърлихме поредният препълнен кош с пелени, съпруга ми каза, че би обсъдил да пробваме с такива пелени, защото отпадъка, който генерираме му се стува много. Аз чаках само това, обадих се на приятелките ми и ги помолих да ми дадат няколко от техните пелени за да пробваме преди да закупим.

И така стигнахме до момента, в който започнахме.


Pop-In Nappy

И така дезинфекцирахме пелените от моите приятелки и започнахме тестването. Няма да крия, че съвсем в началото ми беше трудно да пречупя навиците си за да ги използвам, но след около две седмици бях свикнала с темпото и ритъма, на пране, съхнене и използване. В този период ми попадна и фейсбук страницата на онлайн магазина Bottomlane, които предлагат огромно

разнообразие от многократни пелени, както и безплатни тестови пакети. https://bottomlane.eu/ Записахме се за тестов пакет, но през това време тъй като бях нетърпелива поръчахме своите пътви пелени тип кавър с прифолд от Bambino Mio.

Тук бих ви дала съвет, да не избързвате с необмислени и импулсивни покупки, а първо да изпробвате или поне разгледате различните видове.

Оставете отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *